úterý 21. července 2015

Krabička od sirek

Swap Krabička od sirek vyhlásila Křehká Figurka, se kterou už mám jeden úspěšný swap za sebou. Byl inspirován několika jinými swapy, které už na Swaplace proběhly, a jeho obsahem mělo být něco, co se vejde do krabičky od sirek. Hodnota měla být do 100 Kč (s tím, že tu hodnotu ani nemusí dosáhnout). Pojala jsem to jako výzvu, jestli se mi povede něco originálního vymyslet, protože zatím jsem téměř monotematicky swapovala na téma JÍDLO. A upřímně řečeno nevím, jestli se mi povedlo se s tou výzvou nějak obstojně poprat. Uvidíme, jak se bude obsah krabičky od sirek líbit Šárce.




Původně jsem myslela, že jako stěžejní věc dám do krabičky nějaké náušnice, ale pak jsem znova prošla Šárky blog a mezi doplňky, které by si přála, zrovna náušnice uvedené neměla. Tak jsem raději neriskovala a zkusila vymyslet jiný obsah krabičky. Nakonec v ní tedy skončilo
Vytištěný recept na domácí koka sušenky, který jsem našla na jednom blogu o vaření a úspěšně vyzkoušela.
Malý kolíček s kytičkou - tím měl být původně sepnutý složený lístek s receptem, ale nakonec se mi to takhle nepovedlo do krabičky vtěsnat, takže tam byl "jen tak"
Kamínek - placáček s nakresleným čínským znakem pro čaj. Jakýsi pokus o výrobu "minitěžítka".
Knoflíky s přišíváním za ouško - ty měla Šárka uvedené na blogu, že jí potěší jako bonus, tak jsem na chalupě v krabici s odloženými nějaké vyhrabala. Jedny takové "serióznější" čtvercové a druhé roztomilé - klaunské.
Jako vždy jsem připojila dopis s popisem toho, co jsem poslala.
Fotka krabičky (kterou jsem polepila obrázkem - vystřiženým z čajového přebalu) se mi moc nepovedla - fotila jsem narychlo ráno, než jsem šla na poštu, a tak je to ještě mizernější než obvykle. Obsah krabičky mi kupodivu vyšel líp.



Já jsem v krabičce našla
Vzorek korejské čistící kosmetiky - že se do krabičky od sirek vejde i něco od kosmetiky, jsem nečekala. Na dovolenou se bude určitě hodit
Vzorek pěny do koupele Lush - na tu jsem zvědavá. Na Swaplace o ní pár swaperek nadšeně psalo, já ji ještě zatím nevyzkoušela, tak uvidím. Jen si trochu na vyzkoušení počká - v těhle vedrech se spíš sprchuju studenou vodou, než bych se nakládala do plné vanyUsmívající se.
Karamelový bonbón - vida, mne takového milovníka jídla do krabičky nic z tohoto oboru strčit nenapadloPřekvapený
I Šárka připojila dopis s popisem obsahu krabičky.

Hodnocení 8/10

Žádné komentáře:

Okomentovat