úterý 8. srpna 2017

Tam, kam značky nevedou...

Většinou výlety vymýšlíme tak, že nás alespoň částečně vede turistické značení. Tentokrát jsme si ale výlet na chatě u Stříbra vymysleli tak, že jsme se s barevnými, bíle lemovanými pruhy nepotkali - tedy skoro (ono, když máte chatu 100m od červeně značené turistické trasy, tak se turistickým značkám úplně nevyhnete).



Chtěli jsme se prostě jen tak projít po okolí, ale protože máme rádi plány, tak jsme si i tu neznačkovanou trasu trochu naplánovali… Travnatou lesní cestou. Pod viaduktem. Podél potoka. Lesními pěšinkami, kde nám pod nohama praskaly suché borové šišky. Kolem velkého mraveniště. Do kopce. Po hrázi rybníka zastíněné mohutnými stromy. Lesem mezi smrčky. S kopce. Přes vesnici. Polní cestou, kde se na mezi začínají červenat šípky a kukuřice na poli už začínají mít palice (jednu malou, ještě sladkou jsem si upytlačila). Přes trať (pst - to by se nemělo). Do hospody na jedno točené. A taky po silnici a po červené. Až zase zpátky "domů".
A tady to máte v obraze








A protože GPSka je naše věrná kamarádka, tak tu nebude chybět nákres naší trasy, byť námět na výlet to tentokrát opravdu není (v některých místech manžel prostě nabral směr odhadem - smrčky, nesmrčky, svah, nesvah)

Žádné komentáře:

Okomentovat