neděle 22. října 2017

Z kosmetické poličky 8

Na kosmetické poličce se mi v průběhu posledních tří měsíců od minulého článku zas objevily nějaké novinky. Tentokrát je jich poměrně dost - tedy na mé poměry. Na uveřejnění článku už jsem se chvíli chystala už nějakou chvíli, ale vždycky dostalo přednost něco jiného, takže napůl rozepsaný článek pořád ne a ne dokončit.
Teď už tu ale pohled na to, co se v posledním čtvrt roce objevilo na mé kosmetické poličce, opravdu je.



Krém na ruce Isolda

Koupeno - dárek. Balení . 100 ml Cena - ?? (podle vyhledavačů kolem 20 Kč)
Průměrný krém na ruce. Malinko hůř se vstřevává, připadá mi docela mastný. Regeneraci považuji za průměrnou. Ale když jsem si dohledala cenu, tak musím konstatovat, že poměr cena-výkon mi přide celkem OK.
7/10

Dove Advanced hair series - regenerační šampon

Koupeno - Glanzbox. Balení - 250 ml. Cena - 119,90 (doporučená)
Dobře se používal, tvořil slušnou pěnu a neměla jsem pocit, že by vlasy nějak vysušoval. Vůně nebyla nijak výrazná, ale docela přijemná. Ale je docela drahný, myslím, že stejnou "práci" odvedou i podstatně levnější šampony.
7/10

Krém na ruce Liebestraum s vůní květin (Balea)

Koupeno - swap. Baleni - 30 ml. Cena - ?? (tuším kolem 15 - 19 Kč)
Průměrný krém na ruce jak, pokud jde o vůni, tak pokud jde o účinek a vstřebatelnost. Necharakterizovala bych ho jako krém pro suché ruce, jak je uvedeno na obale - to by musel hydratovat mnohem lépe. Šikovné je ale balení do kabelky.
6/10

Jardins du Mondes Fleur de Magnolia de Chine (Yves Rocher)

Koupeno - swap. Balení - 200 ml. Cena - ?? (podle netu kolem 75 Kč)
Gel s velmi jemnou příjemnou vůní. Dobře se používá a nevysušuje. Jsem ráda, že jsem si ho díky swapu mohla vyzkoušet. Kdybych nedostávala sprcháče v dostatečném množství jako dárky nebo součásti swapu, klidně bych si ho koupila znovu. Jen cena by mohla být nižší.
8/10

Frost flower Bodylotion mit Rosen- und Passionfrucht Duft (Balea)

Koupeno - Dm drogerie. Balení - 200 ml Cena - kolem 50 Kč (už si nejsem jistá)
Limitovaná edice tělové emulze s vůní růže a maracuji. Ze začátku mi moc neseděla vůně a měla jsem problémy se vstřebáváním (zvláště na vlhké pokožce), ale po čase jsem si na vůni zvykla (byť jsem z ní nebyla nijak unešená) a "vychytala" jsem množství mléka, které použít. Emulze mi poměrně dlouho vydržela - právě proto, že ji stačí použít jen trochu. Nicméně z mého hlediska jde o průměrné tělové mléko, jak pokud jde o vůni, tak pokud jde o hydrataci a nijak nelituji, že jde o limitku, která už asi nebude dostupná. Pro nákup dalšího balení bych stejně nenašla důvod.
5/10

Řasenka Studio Lash - dark (Miss Sporty)

Koupeno - DM drogerie. Balení - 8 ml. Cena - kolem 100 Kč (už si přesně nepamatuji)
Vybíralal jsem si ji podle kartáčku - zbytek stejně člověk pozná až při používání. Dobře se nanášela, ale někdy zůstávalo na řasách větší množstí, byť výrazně řasy neslepovala. Dojem prodloužení byl takový průměrný. Stejný slovem bych hodnotila i řasenku jako celek, Ale zas za tu cenu to nebyl špatný kup.
6/10

Radox Feel Hygienic&Replenished

Koupeno - Glanz box. Balení - 250 ml. Cena - 54,90 (doporučená cena)
Po mýdlu Cien (které mne moc nenadchlo) další tekuté mýdlo s vůní připomínající kuchyni - tentokrát s vůní tymiánu (+ teatree oleje). Tohle mýdlo mi ale nevadilo. Je to takové normální tekuté mýdlo - myje, nevysušuje (ale já ho používám jen občas, takže to úplně objektivní hodnocení není), pumpička fungovala, jak měla, a vůně byla spíš taková neutrální, tymián ani čajovníkový olej v ní nebyly nijak moc výrazné.
6/10

Fa Sof&Control Carin Lila Deospray

Koupeno - Glanz box. Baleni - 150 ml. Cena - 79,90 (doporučená)
Moje první setkání s antiperspirantem Fa nebylo nijak oslnivé, ale druhý pokus (ke kterému došlo jen díky tomu, že jsem sprej našla v Glanz boxu) byl výrazně lepší. Tento antiperspirant má příjemnou, nevtíravou vůni a slušnou výdrž (48 hodin jsem netestovala, ale od rána do večera držel fakt spolehlivě). Zatím první deosprej, který bych si byla ochotná koupit.
9/10

Vzorečky

Nahromadilo se mi jich tu docela dost - jak z časopisů, tak ze swapů. Pustila jsem se proto do jejich postupné "likvidace" a pro pár hrábla, když jsme odjížděli na dovolenou. U vzorečků opustím desetibodovou stupnici - přece jen jedno použití je na nějaké hodncoení málo a názor ponechám jen v poloze, jestli bych si daný produkt koupila či nikoliv

Anew (Avon) - denní krém s ochranným UV faktorem. Příjemně se roztíral, dobře se vstřebával.
Koupila bych si - ANO
Xémose Cerat (Uriage) - hypoalergenní krém pro suchou pokožku. Je opravdu hodně mastný, špatně se roztíral a déle se vstřebával.
Koupila bych si - NE

Cellular Anti-Age (Nivea) - denní krém s ochranným UV faktorem se zpevňujícím účinkem. Docela příjemný krém, dobře se roztíral i vstřebával.
Koupila bych si - ANO.
Time Coat (Dermacol) - zdokonalující denní krém s ochranným UV faktorem. Takový průměrný krém, trochu hůř se vstřebával.
Koupila bych si - NE.


Žádné komentáře:

Okomentovat