neděle 25. března 2018

Narozeniny a soutěž

Kdo čte můj blog pravidelněji, nejspíš tuší, že v březnu se nejedná o narozeniny mé, ale o "narozeniny" mého blogu. Letos oslaví už třetí - úplně přesně to bude 28. 3., kdy jsem před třemi roky publikovala své první články.
Snad není troufalé říci, že blog zatím docela zdárně roste - jak pokud jde o počet čtenářů, tak pokud jde o počet publikovaných článků. Jestli roste i pokud jde o zajímavost obsahu, to musí už posoudit čtenáři (nebo spíš čtenářky, kterých je většina) sami. Já se snažím, aby tomu tak bylo. A jsem ráda za každý komentář, který se pod článkem objeví - protože je důkazem toho, že si někdo článek přečetl a zaujal ho natolik, aby pod něj připsal pár slov.



A stejně jako v předchozích letech bych i letos pro čtenářky (i čtenáře) mého blogu ráda uskutečnila malou soutěž o drobné ceny - jako odměnu za přízeň, kterou mi prokazují. A protože blog slaví třetí narozeniny, budou ceny tři. Vzhledem k mé manuální zručnosti to nebudou ceny vlastnoručně vyrobené, ale snad i tak udělají výherkyním radost.
A co to tedy bude?

Cena první - čajová.
Bude ji tvořit hrneček a krabička sypaného čaje Kusmi.

Cena druhá - kosmetická.
Ta bude obsahovat cestovní balení sprchového šamponu a kondicionéru na vlasy, perleťový lak na nehty, koupelovou sůl Balea a karlovarské bylinné mýdlo s levandulí.

Cena třetí - relaxační.
Její výherkyně dostane antisressové omalovánky a vonné tyčinky.


Podmínky soutěže jsou jednoduché - napsat do komentářů, že chcete soutěžit, mít doručovací adresu v České republice a připsat mail, na kterém vás budu moci kontaktovat. Soutěž skončí v úterý 3. dubna 2018. Z reakcí pod článkem pak vylosuji tři výherkyně (či výherce), ke kterým poputují balíčky s drobnostmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat